Instagram

Dagens outfitHelg

Hei dere! 
Den helgen her har jeg vært med Julie, har vært kjempe kos! vi var på tunevannet i går, og i dag har vi vel bare slappet av.
Vi tok noen bilder også som jeg skal legge ut under. Vanskelig og blogge når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om, men jeg liker jo og blogge så prøver, haha!
Men nå må jeg stikke, hade!


LAKERS ♥
yIhd6V on Make A Gif, Animated Gifs

sommer

Hei dere!
Endelig ordentlig sommerfølese! 30 grader idag, så har ligget ute i sola idag, og i morra skal jeg på tunevannet. Kunne godt vært sånn her hver eneste dag i sommer.


 

17.mai!

Hei!

Idag er det 17.mai, yeyy. hahah, men jeg gikk i tog i dag tidlig, så dro jeg en liten tur på tivoli. Nå er jeg bare hjemmom for og fikse noe også drar jeg på tivoli igjen i fredrikstad, ønsker alle en fin dag!


Her om dagen farga jeg håret mitt mørkere, også har jeg ikke gjort stort mer,så er ikke noe mer og si nå, hade!

Ser mørkere ut på bilde, men har ikke svart hår.


WHAT TO DO

Hei dere!
sorry for lite blogging ogsånn, men har vært ganske opptatt og vet ikke hva jeg skal blogge om så hvis du har noen tips så bare til og komme med det!, men jeg har noen ideer da så. I helgen så var jeg med Hanne, det var kjempe kos, vi tokk noen bilder ogsånn så de skal jeg legge ut. Og nå sitter jeg bare her, og ikke vet hva jeg skal finne på, tenkte og kanskje gå ned og tegne ellernoe, noe jeg aaaaldri gjør. hahah,  men snakkes! 


Lille Thea ♥♥♥♥


Den beste.