bytta blogg

http://lotteelinee.blogg.no

Instaweek og Innkjøp.


Skjørt / Gina Tricot/ 99,- /


Gul topp/ Bikbok / 150,- (tror jeg)


Grå topp / bikbok / 100,- (tror jeg!)


Hvit magetopp / Bikbok/ 250,-/


Superman t-shjorte/ H&m/ 100-15,-/


Kjole/ Carlings / 140,-/INSTAWEEK


Hade :)

4 favoritt bikinier.
Som dere ser har jeg fått bikinine mine! Er veldig fornøyd og venter bare på dekselet. Er ganske sikker på at de kommer til og bli 2 av favorittene mine. Hihi :D
Nå sitter jeg ute i sola, og griller! Skal ikke så mye denne helga så blir nok litt blogging, hade! :) 
 

Instagram lately

Sommerovernatting

Hei dere!
Kom nettopp hjem fra rygge, har kost meg kjempe masse med jentene! Idag kommer kanskje Madelen og sover her Idag, blir koselig!

Dagen min

Halloooooo

idag har jeg ikke gjort stort, kom hjem og spiste også dro jeg i stallen, også nå sitter jeg på gulvet på rommet mitt, ikke noe mer.. Hahhahah, i morgen skal jeg på overnatting hos venninami i moss da, men folk fra gamle klassen min, så det gleder jeg meg til!

Hade!


Finnes ikke bedre enn disse folka!


Dritt dag.

Hei dere!

Idag fikk vi vite hvem vi kommer i klasse med neste år og hvem lærere vi får ogsånn, ahhh!! Skikkelig kjipt og få vite at du ikke kommer med noen av dine aller nærmeste, men fikk jo med meg Tanya da, er så glad for det! Når jeg kom hjem la jeg meg i sengen, var pottesur fordi jeg ikke kom i klassen jeg ville i, men hahah sånn er det så.. Men så dro jeg og kjøpte kinamat og nå skal jeg rydde og pakke før telttur i morgen! Gleder meg kjempe mye, ææ! Men jo,vet egentlig ikke hva mer jeg skal blogge om så snakkes!

Bestilt!

Ebay.com 93,-


Ebay 88,-


Ebay 40,-


Helgen min

Hei dere!

på fredag var jeg på nordby med noen venner, og i går var jeg bare i stallen og ikke stort mer, Idag har jeg kost meg veldig! Var først i byn og spiste is, så dro jeg i stallen og når vi kom hjem grilla vi! Imorra får  vi vite hvem vi kommer i klasse med, gruer meg litt nå! Også skal jeg i stallen, på tirsdag er det jo telttur med trinnet. Gleder meg!
Instagram