lite blogging for tia

hei, jo
grunnen til at jeg ikke blogger så mye nå lenger er fordi jeg føler at jeg ikke har lesere og får ikke kommentarer osv, men skal bli bedre! idag så har jeg sitti i 12 timer og passa på hunder, ganske kjedelig egentlig, også har jeg ikke gjort noe mer i dag, vært i stallen bare også sov jeg i 4 timer i natt , så sov ganske mye av dagen i dag og, forresten så sliter jeg litt med og finne ut hva jeg skal blogge om , har du tips? i såfall, legg igjen en kommentar :)
eller jeg har noen ideer som jeg kan blogge om da, dagene i uka, outfits kanskje legge ut videoer, ukens spørsmål osv, men trenger egentlig flere, for har lyst til og prøve og blogge hver dag nå fremover, ja
joo, også kommer det wants from nelly  etter på i dag :-)
i morra er det da nyttårsaften! vi skal dra rett borti gata og skyte opp raketter hos noen folk, også tar jeg med kameraet sånn at jeg kan legge ut de bildene senere. Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg, er jeg alene? er vel ikke noe stort som skjer på nyttårsaften i år, men jaja

om 3 dager begynner vi på skolen igjen, og da er det frem med bøker og begynne med lekser.. som jeg egentlig ikke orker om dagene, så kommer til og gå treigt på skolen fremover tror jeg, men jeg må jo prøve det beste jeg kan. 
Jeg syntes bloggen er litt kjedelig , er ikke header ellernoe bare sånn vanlig design og profilbilde , så vet dere om noen som lager headere og kan sette det inn? :)
har ikke noe mer og blogge om nå, så..


mongo hånd

haha, jeg liker egentlig ikke muffins , eller " cupcakes " da, men bildet var litt søt :)

åå, som jeg savner Bulgaria :(

kosliiiig

Peace out  

3 kommentarer

Postet av: helenj
Dato: 30.12.2012 kl. 21:54 Blogg:


bra blogg, fortsett!!!
Postet av: maleneirene
Dato: 30.12.2012 kl. 21:55 Blogg:


ha spørsmålsrunde
Postet av: legina
Dato: 30.12.2012 kl. 21:55 Blogg:


leser bloggen din jeg :-)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: